Lejeboliger Aarhus - viser nu ledige lejligheder nær Aarhus

Lejemål fundet: 1170

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Aarhus?

Lige nu har vi 1170 ledige lejeboliger i Aarhus på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Aarhus?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Aarhus har husleje fra 0 til 15500.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Aarhus?

I Aarhus har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Aarhus? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Aarhus, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

Aarhus er Jyllands hovedstad, og byen er med sine 320.000 indbyggere Danmarks anden største by. Aarhus ligger smukt ud til Kattegat og med byens mange bakker er det nemt at få et kig til den smukke Aarhus Bugt, som smyger sig langs byens grænser.

Ud og se i Aarhus
I Aarhus findes et væld af kulturelle attraktioner. Størst af disse er ARoS, som ligger midt inde i Aarhus centrum. Bygningen er kendetegnet med den store regnbue installation Your Rainbow Panorama, som ligger på toppen af bygningen. I denne regnbue er det muligt at få et utroligt smukt skue udover hele Aarhus midtby, som bliver lyst op i alle regnbuens farver. Udover den smukke regnbue på toppen af ARoS er kunstmuseet også god til at indhente kunstudstillinger fra ind- og udland. Det kan blandt andet nævnes, at Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe den anden og Prins Henrik har udstillet deres kunstværker på museet, lige såvel som den provokerende kinesiske kunster Ai Wei Wei også har udstillet på museet.

Ønsker man et mere historisk islæt på museumsturen, så er en tur ud på Moesgaard Museum ej at fornægte. Her finder du dansk historie, såsom Gravballemanden, sammen med en masse andet spændende historisk kunst. Også disse kunstudstillinger kommer fra både ind- og udland, og med sin nylige rekonstruktion af hele museet, er Moesgaard Museum blevet et attraktivt besøgssted for både unge og gamle.

Aarhus som studieby
Aarhus er en af landets absolut største studiebyer, og med sit gamle traditionsrige universitet, som huser over hundrede forskellige uddannelser, er Aarhus den oplagte by at bosætte sig i som studerende. Udover det gamle universitet er der også rig mulighed for at uddanne sig inden for andre felter. I Aarhus finder man både lærerseminarium, sygeplejerskole, tech college, pædagogseminarium og mange andre typer af uddannelsessteder.

Bo i Aarhus
Grundet byens rige kultur samt høje status som studieby, er Aarhus et attraktivt boligområde. I midtbyen finder man lækre studieboliger enten i form af skønne små lejligheder eller fede kollegieværelser. Studieboligerne kan erhverves til en ganske tilforladelig pris, hvis man finder den helt rette, og eventuelt er villig til at flytte en smule uden for centrum af Aarhus. Byen er fyldt med lækre lejligheder. Her finder du alt fra små egoistlejligheder til store herskabslejligheder med plads til hele familien. I de små byer, som omkranser Aarhus, finder man nemt små og charmerende rækkehuse, der kan lejes til en fordelagtig pris. Er man på udkig efter et nyt hus, som man kan leje, så er der også rig mulighed for dette i den skønne by Aarhus.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin