Lejeboliger Vejle - viser nu ledige lejligheder nær Vejle

Lejemål fundet: 262

 

🏘 Hvor mange lejeboliger er der i Vejle?

Lige nu har vi 262 ledige lejeboliger i Vejle på Boligninja.dk, men der kommer hele tiden nye til. Du kan tilmelde dig vores BoligAgent for at få emails, hver gang der er nye boliger.

💰 Hvor høj er huslejen i Vejle?

De boliger der i øjeblikket er ledige i Vejle har husleje fra 0 til 12900.

⚡ Hvor hurtigt kan man få bolig i Vejle?

I Vejle har vi kun boliger med ingen eller meget kort ventetid, så det er som regel muligt at få bolig fra starten af de kommende måneder.

Er du husvild og søger akut bolig i Vejle? Surf løs på vores boligportal og find bolig nu, eller tilmeld dig vores BoligAgent under afsnittet: 'min lejebolig' på din profilside, hvor du kan angive dine boligønsker i Vejle, som lejlighed, hus, rækkehus, værelse eller om du vil finde en roommate. Herefter får du e-mails hver gang der kommer nye ledige boliger til leje her på boligsiden Boligninja.dk indtil du afmelder dig.

I bugten af den smukke Vejle Fjord finder du Vejle. Vejle er en by med tæt på 54.000 indbyggere, og byen er med sin smukke beliggenhed ud til fjorden et attraktivt sted at slå sig ned.

Oplevelser i omegnen
Med sin ideelle placering ved fjorden, er Vejle et knudepunkt for den offentlige transport. Fra Vejle er der ikke langt til hverken Fyn eller Vestjylland, eller sågar storbyen Aarhus, som ligger blot en køretur derfra. Har man lyst til at udforske de forskellige oplevelser, som ligger i omegnen, så kan de fleste af disse nås ved en kort køretur enten i bil eller med offentlig transport. Tæt ved Vejle finder du den kendte Jellingesten, samt Gorm den Gamles gravsted. Disse to steder er oplagte at besøge, hvis man har en interesse for Danmarkshistorien.

Nørreskoven, som ligger og omkranser Vejle Fjord, er den oplagte ramme for en hyggelig picnic i det fri. Pak et tæppe, noget varmt at drikke samt en madkurv, og bevæg dig ud i det fri. Med læ fra træerne og havets stille brusen i baggrunden bliver der skabt de perfekte betingelser for en god oplevelse i det fri.

Er man mere til action og høj fart, så er en tur på BMX i skoven den fedeste oplevelse. Her vil man støde på snoede veje, stejle bakker og uforudsigeligt terræn. En tur på BMX cykel er et must for den aktive sportsudøver. Er det derimod vandet, som trækker, så er der rig mulighed for at kaste sig ud i diverse former for vandsport nede på fjorden. Her findes der flere roklubber og sejlklubber, som kan være med til at give dig en oplevelse ude på havet.

Bo i Vejle
Grundet Vejles fantastiske placering, så er byen den ideelle by for de fleste typer af mennesker. Er du studerende, vil du i Vejle kunne finde fede ungdomsboliger, til billige priser, sådan at du nemt kan komme til din uddannelsesinstitution, hvad end den befinder sig i Jylland eller på Fyn.. I Vejle finder du skønne flotte huse, villaer og rækkehuse til leje med masser af plads til par og børnefamilier. Nogle af husene i Vejle vil ligge med en skøn udsigt udover fjorden, men det er selvfølgelig også disse boliger, der har den højeste pris. Er man på udkig på noget midt i mellem, så finder man i Vejle også et stort udbud af lejligheder til leje samt ejerlejligheder. Lejlighederne findes i mange forskellige størrelser og til mange forskellige behov, sådan at det er nemt at finde netop den lejlighed, der passer til ens behov og budget.


Isabella Eriksen, 26. maj 2015

Tak for at have hjulpet mig med, at finde lige præcis den lejlighed som jeg længe har ønsket. Ved hjælp fra mit abonnement på Boligninja, har hele processen været nem og simpel, og jeg vil helt bestemt benytte mig af, samt anbefale Boligninja til venner og bekendte, hvis jeg igen står og skal igennem lignende process.

Isabella Eriksen
Daniel Spirin, 29. marts 2015

Tak for at have hjulpet os med at have fundet lige det hjem som vi og vores to små drenge skal bo i. Boligninja.dk var fra starten nem og simpel at finde ud af og man har et fantastisk overblik på hjemmesiden og side designet ser cool ud og er simpelt at navigere. Vi vil helt sikkert anbefale Boligninja.dk til venner og bekendte.

Daniel Spirin